kedd, 04 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

Csillát régóta ismerem. Amikor a 2. csemetém előtt szerettem volna felkészülni a terhességre kezdtem el inni a Herbalife Shake-eket. Diéta, torna és a shake segítségével meg is tudtam szabadulni a 3 éve őrizgetett „babaháj”-tól, leadtam 7 kg-ot és jó formában várhattam a 2. gyermekem. Ekkor abbahagytam a shake fogyasztását.

Az első gyermekünk időre, de nagyon kis súllyal született, mindössze 1610 gramm és 41 cm volt. A második terhességem közepétől újra láthatóak voltak a jelek, hogy bajok lehetnek a lepényi keringéssel, és nem megfelelő az ő fejlődése sem. Ekkor Csilla javaslatára reggel (utána visszafeküdtem legalább fél órára) és lefekvés előtt közvetlenül is ittam egy-egy shake-et. Egyáltalán nem híztam tőle, viszont a magzati súlygyarapodás szépen megindult újra, és végül 2800 gramm és 48 cm lett a kisfiam.

Mindkét terhességemre tudatosan készültem, megfelelő vitaminokat szedtem, rendszeresen étkeztem, kiegyensúlyozott, vitamindús táplálékokat. Szerencsére másodjára már nem kellett az inkubátor mellett aggódnunk!

Dr Lengyel Anna orvos


 2003-ban, Csilla révén megismertem a Herbalife-ot. Már az első bemutatáskor jó lehetőségnek tartottam. Az elhízás nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon népbetegségnek számít, mely tartós fennállás esetén súlyos betegségek és szövődmények kialakulásához vezet. Háziorvosként a gyógyítás után legfontosabb célomnak a betegségek megelőzését és az egészséges életmódra nevelést tartom. A Herbalife ebben a betegségcsoportban olyan segítséget és programot ad a kezünkbe, amely szakmai szempontból megfelel az elvárásoknak.   

A túlsúlyos és az elhízott betegek optimális tápanyag összetételű ételhez (szénhidrát, zsír és fehérjeforráshoz) jutnak. Nem fenyeget a hiánybetegség, a „nulldiéta”. Naponta egy, két alkalommal ízlésüknek és kedvüknek megfelelően étkezhetnek. Csökken a napi kalória-, energiabevitel, de megmarad az evés „élménye”. Hozzászoknak a megfelelő mennyiségű folyadék és vízfogyasztáshoz. A szervezet kiválasztó-, méregtelenítő működése hatékonyabbá válik. Lassan újra kialakul - a rohanó világunkban elvesztett- napi étkezési ritmus. A betegek rendszeres étkeznek és fogynak. Lassan, életmódszerűen. Úgy, ahogy azt orvosként kívánjuk.

A Herbalife segítségével, a javasolt életmód programmal lehetőség van nemcsak az optimális testsúly eléréséhez, hanem annak megtartásához, a szervezetünk hatékony, optimális működésének visszaállításához. A betegségek megelőzéséhez, az egészség megőrzéséhez. Mindehhez szükség van egy tanácsadóra, egy szakmai vezetőre, aki irányít, segít, biztat, ellenőriz. Csilla személye garancia minderre. Alapképzettsége révén eleve ért az élelmiszerekhez, táplálékokhoz. Igényessége, elkötelezettsége révén folyamatosan képzi magát. Személyisége, stílusa bizalmat áraszt. Biztos vagyok a termék hatékonyságában és a tanácsadónő szakértelmében. A siker - a beteg együttműködése esetén –garantált.

Dr. Veres Andrea háziorvos


11 éves koromban ittam meg életem első csokoládés ízesítésű italát. Mondanom sem kell, hogy azóta, minden áldott nap ez a reggelim. Édesanyám révén ismertem meg a Herbalife programot, akinek ezáltal gyermeke egészségének megőrzése volt a célja!

Egész gyermekkoromban elkerültek a betegségek. Rengeteg az energiám, és nagyon aktívnak érzem magam, hisz nap mint nap megadom a szervezetemnek a létszükséges vitaminokat és tápanyagokat.

2006-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, mellyel teljesült egy gyermekkori nagy álmom, az hogy embereknek segíthessek. Mindezek mellett igyekszem a betegségek megelőzésére fektetni a hangsúlyt, hisz a gyógyítás mellett óriási ennek a jelentősége.

 Dr. Répásy Judit


 A legerősebb savcsökkentő szedése mellett is nagyon égett a gyomrom. Egy bemutatón többen mondták, hogy a program segít, ezért két éve belevágtam. A gyógyszerrel párhuzamosan reggel és este ittam a turmixot, a rostot tízóraira és uzsonnára ettem nagy pohár vízzel.

Kb. egy hónapig nem tapasztaltam javulást, de aztán fokozatosan elhagytam a gyógyszert. Csilla javaslatára a cola helyett vizet iszom, minimum napi 2 litert. "Mellesleg" 10 kg-ot fogytam is, ami rám fért. Azóta szintentartásként egy étkezést váltok ki a turmixszal, és szükség szerint rostot is fogyasztok. A gyomorégésre nekem bevált ez a módszer, ezért másoknak is ajánlom. (A magas koleszterinszintre viszont nincs befolyással, így arra ismét elkezdtem a gyógyszerezést.)

Tibor


 

EditAz esszenciális (létfontosságú) zsírsavak fogyasztása elengedhetetlenül fontos az egészségünkhöz. Hiányuk esetén az ideg- és hormonrendszer működése szenved csorbát, de pl. az érelmeszesedés és szív- és keringési rendszeri problémák is előbb jelentkeznek. A gyermekek még inkább érintettek: immun- és idegrendszerük még érzékenyebb, sérülékenyebb, mint a felnőtteké. A megfelelő esszenciális zsírsav bevitelhez sokkal több hidegen sajtolt olajat és halat kellene fogyasztanunk, mint amennyit egy átlagos magyar család étkezési szokásai biztosítanak.

EditCsaládom táplálkozására megpróbálok maximálisan odafigyelni, de 4 éves fiam hétköznapokon az étkezések 80%-át (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) az óvodában költi el, és tudom, hogy ott nincs lehetőség a „tökéletes” táplálkozásra. Ezért az egyetlen megoldás, hogy a hiányzó fontos tápanyagokat tabletta, kapszula formájában naponta adagolom neki. Ezért fogyasztja rendszeresen a Herbalifeline nevű készítményt is (napi 1 kapszulát). A legújabb kutatások szerint az omega-3 zsírsav (az idegrendszer működésének harmonizálása által) hozzájárul a túlságosan is örökmozgó (és környezetük által tévesen hiperaktívnak mondott) gyermekek viselkedésének kiegyensúlyozásához is. Ez is nyomós ok volt arra, hogy elkezdem nála a készítmény rendszeres adagolását. Én magam – két szülés után – lánykori formámhoz szeretnék visszatérni.

Az orvosi/dietetikusi szakirodalom szerint az omega-3 nélkülözhetetlen összetevője a sikeres testsúlycsökkentésnek. Működésének lényege (nagyon leegyszerűsítve), hogy ez a zsírsav a szervezetben nem rakódik le zsírként, viszont hozzájárul az úgynevezett „depózsírok” (a kötőszövetben lerakódott felesleg) felszabadításához. Mivel napi étkezéseim során viszonylag sok hidegen sajtolt olajat fogyasztok (amelyek szintén tartalmaznak valamennyi omega-3-at), így a felnőtteknek javasolt napi 3 kapszula helyett 2 Herbalifeline-t szedek rendszeresen. A Herbalife tápláló turmixot is fogyasztjuk.

J.-né D.E..kétgyermekes anyuka, sportszakember


 Nagy Kamilla, 22 éves tanuló vagyok. Családom vidéken, Szekszárdon, él. Szüleim próbálnak függetlenedni az egyre dráguló élelmiszerektől, ezért saját maguk megtermelnek, előállítanak mindent, amire képesek. 19 éves koromig ritkán találkoztam bolti hússal, felvágottal, zöldséggel, gyümölccsel, fél-kész étellel. Zöldövezetben lakom. A levegő tiszta, tavasszal virág illat terjeng mindenfelé. Idilli, egészséges napok.

CSAKHOGY édesapám gyomor problémáktól szenved, testvérem kisgyermek kora óta asztma jellegű allergiás. Saját magam, pedig szintén emésztési problémákkal, két hónaponként előtörő herpesszel néztem szembe. Ezek normálisnak tűntek. Eszembe sem jutott, hogy változtassak rajta, mintha minden rendben lenne. Ma már tudom, hogy nem volt igazam.

Hogyan változott meg az életem?
2 évvel ezelőtt jött el számomra a változás. Megismertem egy nagyszerű embert, aki szeretett volna segíteni abban, hogy jobb legyen az élet minőségem, ne kelljen két havonta elmenekülnöm a herpeszem miatt az emberek elől. Első ízben elzárkóztam, falakat emeltem. Nagyon kevés vizet ittam akkoriban. Oly annyira, hogy sokszor voltam rosszul. Fájt a hasam, rossz volt közérzetem. Egyre gyakrabban éreztem, hogy ég a gyomrom. Javaslatára elkezdtem növelni a vízfogyasztásomat, és használni a termékeket. Első ízben a Shapeworks Shaket, majd szép lassan a Herbalife Rost tablettát, és Herbalife Multivitamint. Panaszaim, elkezdtek csökkeni. Javult az egészségi állapotom. Annyira megszoktam a jót, hogy ma már el sem tudom képzelni, hogyan tudtam úgy élni, hogyan hihettem azt, a normálisnak. Ma már bátran bármit megehetek-ihatok, és bárki után. Emésztésem normális. Rendszeresen van székletem, és küzdelem nélkül. Hajkoronám megerősödött, visszanyerte fényét. Körmömről eltűntek a fehér foltok, s bár eddig is nagyon erősek voltak, ápolásánál érzem, hogy tovább erősödtek. A manikűrös pénzét is megspóroltam.

Ma már el se tudnám képzelni az életemet nélküle. Számomra ez a tökéletes reggeli. Kipattanok az ágyból, kezdésnek néhány deciliter tiszta víz, amellyel bekapom a bogyókat, Herbalife Rost tabletta, Herbalife Multivitamin, Herbalife VegetACE. Miután elkészültem a reggeli teendőkkel 2 perc alatt, összedobom a reggelimet, elfogyasztom, még el is mosogatok és indulok. Rengeteg energiát és pénzt tudok így megspórolni. Szeretem a változatosságot az étkezésemben. A Herbalife Shake-nek köszönhetően változatosabbá tettem a mindennapjaimat, mivel rengeteg féleképpen el lehet fogyasztani.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 Kamilla