kedd, 04 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

Ideális mozgás Pilates módszerével


Most egy népszerű, bárki által végezhető mozgást mutatok be. Először néhány a visszajelzésekből:. “Számomra bizonyított” Dr. Veres Andrea háziorvos, szakorvos
“Tetőtől talpig átmozgat, látványosan átformál, nagyon hatékony” Kata, irodai dolgozó
“Hatékony mint egy csontkovácsolás” Sz. Gábor gyógymasszőr
“Hú, nem gondoltam, hogy ez ilyen kemény.Azt hittem laza, női torna.” András, régóta gyúrni jár
“Nagyon jól felfrissít, nem fáj a hátam a derekam.” Niki, kismama
“Azóta nem fáj semmim. Jól vagyok, sokkal nyugodtabb is.”.72 éves nagymama

pilatesJoseph Pilates a wellness előhírnökeként már közel 100 éve tudta, hogy boldogság és egészség-amely minden ember álma-csakis a test és a szellem egyensúlyával érhető el..
Miben különleges a módszer? A testünket kontroll alatt tartva, összes kis és nagy izmunkat speciális technikával, egyedi légzéssel, erőközpont használatával, a szív megterhelése nélkül, a hajszálereket is mozgósítva dolgozunk.
A mélyizmoktól kezdve erősít, jobb lesz a testtartásod, a végtagjaid rugalmasabbá válnak, a létfontosságú szerveid és belső elválasztású mirigyeid működésére jótékonyan hat, kitisztítja a tudatod és fejleszti az akaraterődet. Kiegyenlíti a test esetleges deformitásait, megerősíti a hasizmot. Segítségével megelőzhetők, visszafordíthatók a gerincproblémák. Kifejezetten ajánlott ülőmunkát végzőknek, kismamáknak, anyukáknak, fiatal és tapasztaltabb férfiaknak, fájós hátú nagyszülőknek, fizikai munkát végzőknek egyaránt..
A módszer alapja ugyanaz., a gyakorlatok, és azok nehézségi foka eltérő.
Csak néhány ismétlésszámmal érünk el hatékony eredményt. Kívülről nézve nagyon könnyűnek tűnik, ám ha te is kipróbálod, már az első óra után érzed a különbséget.
Megfelelő iránymutatással a Pilates mozgásrendszere segít neked is.
További információért, időpontért hívj

+44 78 49 051 573
Böcskey Csilla