kedd, 04 augusztus 2020

Pilates plusz mélyizomtorna

pilates

Csontkovácsolás

csontkovácsolás

Masszázsok

masszázsok

A+ R A-

Mi is az a csontkovácsolás, vagy kiropraktika

Bevallom őszintén mikor először hallottam ezt a szót elég rémisztőnek tűnt. El nem tudtam képzelni mi az. Ma már képzett csontkovácsként tudom milyen nagyszerű segítség Szinte mindannyian órákat ülünk iskolapadban, íróasztalnál, buszon, metrón, autóban....laptopot, telefont használunk, vagy éppen cipelünk gyerekeket, bevásárló szatyrokat, szerszámokat...Ugye? Következménye, fáj a fejünk, a nyakunk, hátunk, vállunk, derekunk vagy éppen valami más. Gondoltátok volna, hogy ezek és még nagyon sok egyéb belső probléma, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás vagy éppen veseprobléma oka lehet, hogy a gerinccsigolyák egy kicsit elmozdultak a helyükről? Többek között ezeken is segít a csontkovácsolás. Mi is az a csontkovácsolás, vagy kiropraktika? A fő elve, ha a gerinc csigolyái elmozdulnak, és ebben a rendellenes helyzetben rögzülnek, nyomják a kilépő idegeket, amiik krónikus problémákat okoznak a későbbiekben. A csontkovácsolás fő célja visszaállítani a csigolyákat a helyükre és az izületeket speciális technikával átmozgatva „beolajozni”. Tehát egyszerűen a csontkovácsolás megelőző módszer, egy speciális technikával, időnként ropogtatáshoz hasonló hangokkal. Innen ered a neve.
Persze akkor is segít, ha már tartós fájdalmak vannak, idegbecsípődés, gerincsérv, vagy más egyéb fájdalmak. Kinek ajánlott? Már 2-3 éves kortól kezdhető, csípőproblémák, lúdtalp, szemproblémák... megelőzésére. Iskolás kortól félévente ajánlott. Felnőtteknél életkortól, életmódtól, problémáktól függően eleinte akár hetente, kéthetente, havonta, későbbiekben negyedévente tervszerű „karbantartásra”. A módszer fájdalommentes.
2-3 éves gyerekek is végignevetik.
Saját magamnak és a családomnak az egyik kedvenc megelőző módszere.
A visszajelzések szerint is teljesen kicserélődnek egy- egy kezelés után. Az eredmény tartós? Igen legtöbbször az. Segítek benne, hogy az maradjon.
Kérj további információt, és időpontot.
„ Nagyon jól esett a ropogtatás, ahhoz képest mire számítottam, abszolút pozitív élmény volt” Olja
„Az első kezelés után szinte pár perccel újjászülettem.” Robi
„A nehéz iskolatáskától fájt a nyakam és a hátam, de miután kiropogtatta a Csilla nem fájt” Petra

Időpontért további információért hívj
Böcskey Csilla
+44 78 49 051 573